На Вінниччині викрили виробників сурогатного алкоголю

Новини Вінниці

Співробітники СБУ викрили трьох мешканців Могилів-Подільського району, які організували підпільний цех з виробництва фальсифікованих горілчаних виробів для продажу. За інформацією служби безпеки, за добу ділки виготовляли до 5 тонн сурогату.

Зазначається, що замовників ділки підшукували через спеціально створені інтернет-магазини. Для доставки фальсифікату використовували одну із кур’єрських мереж. За попередніми оцінками, за рік організатори схеми «заробили» понад 11 мільйонів гривень.

Під час обшуків, проведених за місцями виготовлення та зберігання контрафакту, а також у відділенні кур’єрської служби, правоохоронці вилучили понад 20 тисяч літрів підроблених горілчаних виробів і тисячу літрів спирту сумнівної якості. Також виявлено виробничі засоби, пакувальну тару, документи та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Операція із викриття протиправного механізму проводилась спільно зі слідчими ДФС за процесуального керівництва прокуратури Вінницької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *