«Джазовий Майкл Джексон» – концерт, який здивує Вінницю!

Новини Вінниці Топ

Яскраві емоції, улюблені хіти та багато здивувань-сюрпризів чекають вінничан у понеділок, 4 листопада, о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на унікальному концерті «Джазовий Майкл Джексон».

Всі культові пісні легендарного поп-короля прозвучать у неповторній джазовій обробці.

  • Ми живі, поки про нас пам’ятають. Музика Джексона – вічна! Вона як і раніше резонує з душами мільйонів людей по всьому світу, – зазначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – У цей вечір головною фігурою події стане Майкл Джексон – легенда світової поп-музики, ікона, суперзірка, кожен виступ якого ставав взірцем, а кожна пісня – безсмертним хітом.

Пісні Майкла Джексона, які обожнюють мільярди людей у всьому світі, у Вінниці виконають видатні джазові віртуози України – бенд Urban Gypsy і талановита джазова співачка Ольга Чернишова, яка крім участі в колективі була задіяна у інших цікавих проектах і встигла попрацювати з відомими українськими виконавцями (Jamala і Freedom-Jazz).

Urban Gypsy закохали в себе не тільки любителів якісної музики, а й музичних критиків. Багато хто знає колектив завдяки спільним проектам з Pianoбой.

Гітарний джаз у виконанні музикантів наповнений драйвовістю свінгу, завдяки чому знайомі композиції звучать абсолютно по-новому. У репертуарі колективу дивним чином поєднуються джазові стандарти та популярні хіти сучасності. Музиканти створюють оригінальні аранжування, що являють собою ідеальний простір для імпровізації.

Виступи Urban Gypsy — це завжди яскраві експерименти з гіпнотичного сплетіння найрізноманітніших емоцій і переживань. А ще – саме цей бенд є головними послідовниками в Україні унікального джазового стилю «джаз-мануш», який, об’єднавши традиційну музику циган мануш із джазовими ритмами 30-40-х років, свого часу започаткував «Великий Джанго» – легендарний гітарист Жан Батист Джанго Рейнхардт.

Зберігаючи традиції виконання джаз-мануш, Urban Gypsy використовують традиційні для цього стилю акустичні струнні інструменти: скрипку, гітари, контрабас.

А магнетичний вокал Ольги Чернишової додає кожному концерту особливих яскравих фарб.

Пориньте у дивовижний мікс хітів Майкла Джексона і джазу під імпровізацію струнних і чарівний вокал 4 листопада о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *