Сучасний кінотеатр, ресторан та універмаги: друга черга вінницького ТРЦ «Мегамолл» «розкинеться» на 10 000 кв.м.

Новини Вінниці

У Вінниці повним ходом триває будівництво другої черги ТРЦ Мегамолл. Об’єкт складатиметься з трьох рівнів і запропонує відвідувачам додаткові концептуальні переваги. Відповідно до програми реконцепції, розробленої компанією UTG, черга орендною площею 10 000 кв. м дозволить посилити склад орендарів і розважальну складову торгово-розважального центру. Крім того, завдяки розширенню, об’єкт стане найбільшим у Вінниці. Керівник ТРЦ Мегамолл Андрій Андрєєв розповів про особливості другої черги та результати роботи за перші три квартали 2019 року.

За словами керівника, друга черга перебуває на стадії активного будівництва, об’єкт планується відкрити у ІІ кварталі 2020 року. Будівлю спроектовано з урахуванням «фірмового» стилю «Мегамоллу»

  • Ми надали архітектурі оновлений вигляд, але в той же час друга черга з самого початку проектувалася з урахуванням колірного і архітектурного вирішення існуючої будівлі ТРК Мегамолл. В композиції фасаду будуть чергуватися глухі і повністю засклені елементи – таким чином отримаємо суттєве оновлення, але і збережемо всі ключові особливості споруди. Хочемо, щоб наші рішення захоплювали дух, – каже пан Андрєєв

Друга черга складатиметься з трьох рівнів. Верхній поверх буде повністю повністю відведений під розважальну частину. Тут розміститься найбільший в регіоні кінотеатр, дитячий розважальний центр і зона громадського харчування.  

  •  7-зальний кінотеатр Сінема Сіті буде першим в нашому місті і зможе вміщати до 1292 глядачів. Він буде оснащений новітньою технологією 4DX: більше 20 спецефектів дозволять глядачеві повністю зануритися в кінореальність. Такого вінничани ще не бачили! Кожен зал буде витриманий в оригінальній колірній гамі і особливій архітектурній стилістиці. Сучасне кінопроекційне обладнання, звукові системи, срібні екрани, зручні крісла неодмінно забезпечать кіноманам комфорт і задоволення від перегляду фільмів в Сінема Сіті. Крім цих інноваційних зручностей, у фойє кінотеатру можна буде знайти консешн-бари і лаунж-зони. Загальна площа об’єкта складе більше 2600 кв. м – це зробить новий кінотеатр найбільшим в регіоні, – говорить керівник ТРЦ

Другий поверх будівлі буде відведений під магазини одягу та взуття середнього цінового сегмента, що значно урізноманітнює пропозицію ТРЦ. На першому поверсі другої черги розмістяться великий фасадний ресторан і кілька універмагів. В рамках реконцепції також передбачено створення ювелірного кварталу.Запланована відвідуваність об’єкта після запуску – 23 400 осіб на день.

За матеріалами: RAU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *