На Вінниччині після заходів щодо підприємств-боржників до бюджету надійшло понад 80 млн грн

Новини Вінниці

За інформацією управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Вінницькій області, упродовж січня-вересня 2019 р. за рахунок вжиття заходів до підприємств-боржників забезпечено надходження до зведеного бюджету в сумі 80,8 млн грн, в т.ч. до державного бюджету – 56,1 млн грн, до місцевого бюджету – 23,7 млн грн.

Найбільші надходження зафіксовано з податку на додану вартість – 40,4 млн грн, з плати  за  землю – 8,3  млн грн, з податку на доходи фізичних осіб – 7,9 млн грн, з податку на прибуток – 7,4 млн грн.

Зокрема, за рахунок реалізації майна боржників (рухомого і нерухомого, цілісних майнових комплексів, майна банкрутів) протягом січня-вересня 2019 р. до бюджетів усіх рівнів спрямовано 9,4 млн гривень. Разом із тим, на виконання рішень суду, в рахунок погашення податкового боргу, стягнуто коштів з банківських рахунків 10,6 млн грн., за виконавчими документами, через органи ДВС – 3,8 млн гривень.

Станом на початок жовтня податковий борг до зведеного бюджету складає 984,4 млн грн, у якому 65,6% (515,3 млн грн.) – борг банкрутів.

За інформацією: сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *