За новітніми технологіями: у Вінницькій області відремонтують 20 мостів

Новини Вінниці

У 2019 році на Вінниччині відремонтували 92 кілометри доріг державного значення, найближчим часом в області 20 мостів. Про це сьогодні, 25 жовтня, повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Василь Броварник.  

  • До 2019 року було побудовано 202 км доріг державного значення, а цьогоріч ще 92 км. Також в області активно проводиться будівництво та оновлення доріг місцевого значення. Так, протягом двох років зроблено поточний середній ремонт 38 км місцевих доріг, цього року – близько 40 км. Сьогодні значна увага приділена ремонту мостових споруд з використанням новітніх технологій. Загалом, в області буде відновлено 20 мостових споруд: 13 об’єктів на дорогах місцевого значення та 7 – на автошляхах державного значення. Безперечно, стан інфраструктури доріг залежить від злагодженої роботи працівників дорожнього господарства та автомобільного транспорту. З нагоди професійного свята, бажаю усім вам міцного здоров’я, благополуччя у родині та нових звершень» – зауважив посадовець

Загалом, за інформацією ОДА, у поточному році також забезпечено 25 км освітлення та нового бар’єрного огородження на ділянках автошляхів державного значення, встановлено 20 пішохідних переходів підвищеної видимості, 28 км пластикової розмітки, 10 острівців (засобів заспокоєння руху), 17 км тротуарів.

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області, протягом січня – вересня  2019 р. підприємствами автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) доставлено споживачам 3,7 млн.т вантажів, що становить 24% від загальнообласних обсягів вантажних перевезень усіма видами транспорту. За цей період виконано вантажообіг в обсязі 759,9 млн.ткм. Автомобільний транспорт забезпечив за 9 місяців цього року понад третину пасажирських перевезень області в обсязі 56,9 млн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *