Вінницькі тепловики відреагували на петицію з вимогою звільнити їх

Новини Вінниці

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» відреагували на петицію, яку вчора, 24 жовтня, розмістив мешканець міста Олександр Мовчан. У своєму зверненні чоловік вимагав змінити керівництво підприємства за «постійне ігнорування проблем містян із гарячою водою і опаленням, за хамство і зверхнє відношення до людей». В свою чергу, тепловики наполягають, що Олександр вже давно безпідставно «атакує» їх.

  • Автор даної петиції Олександр Мовчан на підприємстві вже «відома особистість» своєю некомпетентністю, лайливістю і цькуванням працівників КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго». Протягом тривалого часу «атакував» сторінку  підприємства у мережі Facebook, писав гнівні коментарі в онлайн-спільнотах мережі Facebook «Чорний список. Вінниця» та «Білий список. Вінниця». Всі коментарі та повідомлення містили ненормативну лексику, наклепи, що принижують і підприємство, і працівників. Лексика була настільки лайливою, що адміністратори вищезазначених спільнот його заблокували, – йдеться у заяві теплоенерго

«Комунальники» зазначають, що завжди вічливо відповідали пану Мовчану на всі його запитання та офіційні звернення. Сама ж претензія, з якою чоловік звертається до них, не відноситься до компетенції теплоенерго. Проблема, кажуть на підприємстві, криється у внутрішньобудинковій системі, за яку відповідають ОСББ чи управляюча компанія.  

  • Вихід із ситуації – спрямувати всю активність Мовчана на створення та очолення ОСББ у його будинку або займання посади керівника управляючої компанії і щоб він, як небайдужий до якості надання послуг і показує свою «обізнаність» і «компетентність» у теплопостачанні,  взяв на себе відповідальність за проведення всіх необхідних робіт у внутрішньобудинковій системі та її роботи в цілому. Від такої активності буде лише користь не тільки йому, а й всім співвласникам будинку, – рекомендують на підприємстві

Крім того, у заяві «Вінницяміськтеплоенерго» зазначається, що установа готова вирішувати проблеми із паном Мовчаном у судовому порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *