Вінницький боєць виграв чемпіонат України з фрі-файту

Новини Вінниці

Вінницький фрі-файтер Артур Билинда здобув «золото» на чемпіонаті України, що пройшов у Тернополі. Хлопець виявився сильнішим у віковій категорії  18-20 років і тепер представлятиме країну на чемпіонаті світу.

Як інформує прес-служба обласної федерації фрі-файту, Артур виграв в фіналі достроково, больовим прийомом на 32-й секунді.

До слова, за вінницьку збірну виступали ще чотири спортсмени, які також здобули медалі. Так, Руслан Ковальчук здобув «бронзу» серед старших юнаків у ваговій категорії до 69 кг. Інші два наших земляки виступали серед чоловіків. Олександр Кухарук (до 79 кг) виявився віце-чемпіоном, а Дмитро Павлюк (до 84 кг), який вперше поїхав на змагання всеукраїнського рівня, став бронзовим призером.

  • Результатами ми задоволені, хоча могли й виступити ще краще. На чемпіонаті виступали багато сильних суперників, неодноразових чемпіонів Європи. Тому конкуренція була неабиякою. Нерідко глядачі бачили нокаути. Тричі на змагання навіть приїздила швидка допомога! – розповів тренер вінничан Ігор Дишливенко.

Артур Блинда і Олександр Кухарук на чемпіонаті України виконали розряд кандидата в майстри спорту.

  • Всі четверо наших учасників привезли додому медалі, що радує. І це не дивно. Зараз ми направляємо на серйозні змагання тих спортсменів, які можуть претендувати на п’єдестал. Цей підхід дає плоди, – сказав президент Вінницької федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *