У Вінниці відбудеться НеФорум-активація «Дізнавайся. Долучайся. Дій»

Новини Вінниці

26 жовтня у хабі «Місто змістів» (вул. Пушкіна, 11) відбудеться НеФорум-активації «Дізнавайся. Долучайся. Дій».  Метою заходу є активізація небайдужих та ініціативних мешканців і мешканок Вінниці задля розвитку громади.

Організатори форуму – ГО «Освітній простір 2.0» та КП «Інститут розвитку міст» за підтримки Вінницької міської ради. 
Організатори обіцяють цікаву та насичену програму. На учасників очікують панельні дискусії за участі гостей з Києва та Одеси, а також відомих громадських активістів та активісток Вінниці. Буде можливість познайомитися з громадськими організаціями, які працюють у нашому місті, взяти участь у спільній фасилітаційній робота за тематичними напрямками та багато інших цікавих програм. 

  • Ми віримо, що такі події заряджають та додають мотивацію для громадської активності. Для цього запрошені круті спікери та спікерки, актив суперактивних вінницьких ГО та, звісно, яскрава та комфортна локація Хабу “Місто змістів” є важливими інгредієнтами для гарного настрою, змістовних ідей та знайомства з новими людьми! – зазначила директорка Інституту розвитку міст Аліна Дяченко.

Для участі у НеФоруму-активації «Дізнавайся. Долучайся. Дій» потрібно зареєструватися за посиланням:  https://forms.gle/HKMqmdkZoSPz3qKV8

Джерело: vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *