У Вінниці п’яний водій вмовляв патрульних його відпустити, а потім спробував втекти

Новини Вінниці

У Вінниці, близько 3-ї години ночі 20 жовтня, на перехресті вулиці Келецької та проспекту Юності один з екіпажів помітив автомобіль Mercedes, в якого не підсвічувався номерний знак. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку.

З автомобіля вийшов молодий чоловік, в якого патрульні одразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Нестійка хода та нечітка вимова вказували на те, що водій, можливо, сів за кермо в нетверезому стані.

Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки кермувальник відмовився, проте погодився проїхати до медичного закладу. Дорогою до наркодиспансеру водій намагався вмовити поліцейських, щоб ті його відпустили, а коли зрозумів, що домовитись з патрульними не вийде, почав поводитись агресивно.

По прибуттю до медичного закладу чоловік намагався втекти, однак охоронці порядку його наздогнали та одягнули на порушника кайданки.

Від проходження огляду на алкотестері в присутності лікаря-нарколога водій відмовився. В наркодиспансері чоловік продовжував поводитись агресивно: нецензурно висловлювався та кричав на присутніх.

Водія доставили до відділку поліції, де на нього склали ряд адміністративних матеріалів: за ст. 130-ю КУпАП (керування автомобілем у стані сп’яніння), за ст. 185-ю КУпАП (злісна непокора працівникам поліції) та за ст. 173-ю КУпАП (дрібне хуліганство).

За інформацією: Патрульна поліція Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *