Друга поспіль звитяга: вінницька «Нива» перемогла «Чайку»

Новини Вінниці

У суботу, 19 жовтня, вінницька «Нива» приймала на своєму полі «Чайку» з Київської області. Команди, що знаходяться по сусідству у нижній частині турнірної таблиці Другої Ліги чемпіонату України з футболу (група «А»), фактично розігрували між собою 6 очок.

Як інформує пресслужба клубу, у дебюті поєдинку активність проявляли гості. Але на 19-й хвилині «Ниві» вдався розіграш вільного удару. Капітан Ігор Маляренко гарним ударом головою замкнув передачу і вразив ціль. 1:0!

Вінничани частіше намагалися пориватися правим флангом, де активність проявляли Ігор Маляренко і Ярослав Браславский. Але до перерви рахунок не змінився. На другий тайм замість Браславського вийшов інший атакувальний гравець – Артур Загорулько. І роботи у захисту і воротаря «Чайки» Ігоря Шкарбана додалося.
На 73-й хвилині «Ниві» вдався ще один стандарт. Тимофій Брижчук хитро, із підкруткою, виконав штрафний, де від Дениса Долінського м’яч залетів у ближній кут. 2:0.

До кінця матчу господарі поля могли збільшувати перевагу в рахунку. Чудові моменти для взяття воріт мали Артур Загорулько, Тимофій Брижчук, Андрій Рогозін, Денис Громок. Перевага «Ниви» була вагомою.

До слова , «Нива» здобула другу поспіль домашну перемогу, що дало «зелено-білим» можливість піднятися  на восьме місце групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *