На Вінниччині поховали завуча школи, яка загинула в ДТП

Новини Вінниці

Сьогодні, 18 жовтня, попрощалися з 42-річною Світланою Степовою, яка загинула за кермом власної “Лади” в страшній аварії біля села Юрівка Козятинського району Вінниччини.

Жінка працювала заступником директора школи з навчально-виховної роботи у селі Юрівка.

У районі оголосили жалобу за нею. У селі триватиме 9 днів. Усі святкові заходи відмінили.

  • Відчуття, що у нас вирвали шматок душі. Не лише ми, а й школярі плачуть за нею, деякі в істериці бились. Ми не можемо нормально уроки проводити. Сьогодні їх взагалі відмінили. Сльози на очах. Всі пригнічені. Всі думки про Світлану. В школі така тиша, що аж давить. Здається, зараз зайде в двері і заговорить. Її голос був найпізнаваніший, – говорить директор школи Алла Залюбівська.
Вінниччина: сьогодні прощаються  з заступником директора школи Світланою Степовою, яка загинула в жахливій аварії
Автор: Фото надане Аллою Залюбівською

Світлану Степову поховали у її селі Вовчинець, що за 15 км від Юрівки. Звідти щодня їздила на роботу. Мріяла купити авто аби ні від кого не залежати.

  • Два роки збирала копійку, щоб купити машину. Рідні допомогли. Вона дуже цілеспрямована. Здала на права з першого разу без жодної помилки, як теорію, так і водіння. Їздила з нею не раз. Ніколи не перевищувала дозволену швидкість, не порушувала правила. Дуже обережна в дорозі. Їй закидають, що в неї малий стаж. Мовляв, 3 місяці. Але ж той водій порушив правила і виїхав на зустрічну та влетів у неї. Шкода. У неї було мільйон планів. Хотіла створити сад та квітник з ландшафтним дизайном. Втратили надзвичайну людину. Діти її обожнювали, – розповідає Алла Володимирівна.

17 жовтня на автодорозі Кам’янець – Біла Церква 28-річний водій Renault Kangoo виїхав на зустрічну смугу руху і врізався у “ВАЗ 211440”, яким керувала Світлана Степова. Її пасажирки у дуже важкому стані в реанімації.

Вінниччина: сьогодні прощаються  з заступником директора школи Світланою Степовою, яка загинула в жахливій аварії
Автор: Фото надане НП у Вінницькій області
  • Вчителі мають важкі травми. В шоковому стані. В одної струс мозку, перелом ніг. Є підозра на перелом тазу. Можливо є ушкодження внутрішніх органів, – додає директор школи.

Також на лікарняному ліжку опинився водій Renault Kangoo. Відомо, що він агроном з села Глухівці. Їхав за комбайнером в село Листопадівка, щоб збирати соняшник на полі.

Світлана Степова висадила сотні квітів навколо школи. Кожному вчителю подарувала троянди та хризантеми. У неї залишилась 8-річна донька Вікторія. З чоловіком Олександром планували повезти її на море наступного року.

Джерело: gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *