За добу у ДТП на Вінниччині травмувалися шестеро людей

Новини Вінниці

Впродовж 17 жовтня у ДТП на Вінниччині травмувалися шестеро осіб. Як зазначають у відділі комунікації поліції області, автопригоди трапились у Гайсинському, Погребищенському, Томашпільському та Хмільницькому районах та у місті Вінниці.

Так, у Погребищі 26-річний водій Chery Amulet допустив наїзд на 32-річну місцеву жительку, яка у невстановленому місці вибігла на проїзну частину дороги.
У Вінниці під колеса іномарки потрапив 9-річний школяр. Водій Peugeot допустив наїзд на хлопчика, який переходив дорогу по розмітці регульованого пішохідного переходу.   

Ще четверо людей постраждали на автошляхах області у результаті зіткнення транспортних засобів.

Близько 12:00 у селі Гранів Гайсинського району 55-річний водій Volkswagen зіткнувся з запаркованою на узбіччі вантажівкою ЗІЛ. У результаті зіткнення водій легковика в стані травматичного шоку та алкогольного сп’яніння госпіталізований до травматологічного відділення лікарні.

У смт Вапнярка водій «Опеля» не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з припаркованим на узбіччі дороги «МАНом». У результаті аварії травмувалась 35-річна пасажирка легковика.

Для зручності і безпеки містян облаштовано новий пішохідний перехід до кінцевої зупинки громадського транспорту по вул. Андрія Первозванного.

До того довгий час існувала абсурдна ситуація – кінцева зі значним пасажиропотоком і без можливості перейти дорогу за правилами дорожнього руху, та й навіть без тротуарів, по яким можна підійти.

Перехід має зручні сходи та пандус для комфорту маломобільних груп населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *