Юні футболістки з Калинівки створили сенсацію на чемпіонаті Вінницької області

Новини Вінниці

Футболістки калинівської «Фортуни» створили сенсацію на Кубку Вінницької області з футболу серед жінок. Команда, за яку грали переважно школярки, зіграла внічию 2:2 із «Колосом» з Махнівки, який виступає у першій лізі чемпіонату України, інформує видання «Калинівка.City».

Дівчата віком по 13-16 років впродовж матчу перемагали маститих суперниць з рахунком 2:0, однак футболістки «Колосу» спочатку скоротили відставання, а за хвилину до фінального свистка зрівняли рахунок.

Розіграш Кубка Вінницької області з футболу серед жінок відбувся у Калинівці. Окрім згаданих «Фортуни» і «Колоса» за спортивний трофей змагалася і команда Вінницької обласної спортивної школи Блохіна –Беланова.

Володарями Кубка області прогнозовано стала команда обласної спортивної школи, в складі якої виступали ряд футболісток, котрі грають у вищій лізі чемпіонату України.

Окрім сенсаційної нічиєї «Фортуни» у калинівських вболівальників був ще один привід порадіти. Адже володарем Кубка області з футболу серед жінок у складі вінницької команди стала наша землячка Юлія Левчук з Радівки.

Це найвідоміша футболістка, яка народилася на Калинівщині. Зараз Юля грає за команду вищої ліги «ЕМС-Поділля» з Вінниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *