Підакцизні товари «принесли» бюджету Вінниччини 20 мільйонів гривень протягом місяця

Новини Вінниці

У вересні за ліцензування та торгівлю підакцизними товарами до місцевого бюджету було спрямовано понад 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє газета «Місто» із посиланням на управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Вінницькій області.

  • Так, надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів суб‘єктами роздрібної торгівлі склали 18 млн 255,6 тис.грн. При цьому доведену розрахункову базу виконано на 129,2%, – повідомляють у секторі  комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області. 

Щодо ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, то до місцевого бюджету у вересні 2019 року, при доведеній розрахунковій базі 1 млн 700 тис. грн, надійшло коштів в сумі 1 млн 879,9 тис. грн або 110,6%.

Додамо, що зараз на території Вінницької області та міста Вінниці діє 7520 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. У вересні 2019 року видано 595 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, зокрема алкогольними напоями – 319, тютюновими виробами – 276. Разом із тим, за цей же час за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 52 ліцензій, а дію 171 – анульовано. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *