У вересні на Вінниччині анульовано 171 ліцензію на торгівлю підакцизними товарами

Новини Вінниці

За даними управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Вінницькій області,  у вересні за ліцензування та торгівлю підакцизними товарами до місцевого бюджету було спрямовано понад 20 мільйонів гривень.

Так, надходження акцизного податку з реалізації підакцизних товарів суб‘єктами роздрібної торгівлі склали 18 млн 255,6 тис. грн. При цьому доведену розрахункову базу виконано на 129,2 %.

Щодо ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, то до місцевого бюджету у вересні при доведеній розрахунковій базі 1 млн 700 тис. грн, надійшло 1 млн 879,9 тис. грн (110,6 %).

Нині на території Вінницької області та міста Вінниці діє 7520 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. У вересні видано 595 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, зокрема алкогольними напоями – 319,  тютюновими виробами – 276. За цей час за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 52  ліцензій,  а дію 171 – анульовано.

За інформацією: сектор  комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *