На Вінниччині юнак потрапив у ДТП на мотоциклі, розшукуваному Інтерполом

Новини Вінниці

Вінницькі патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на автошляху М-12 в неділю, 13-го жовтня. Мотоцикл Honda Hornet з’їхав у кювет, вісімнадцятирічний водій, на щастя, не постраждав.

Поліцейські  з’ясували, що мотоцикліст  не оцінив дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху та в’їхав у дорожній знак, в результаті чого опинився у кюветі. Правоохоронці попросили юнака пред’явити документи на мотоцикл,проте,  з’ясувалось, що він їх не має, а в посвідченні водія відсутня відповідна категорія.

Перевіривши транспортний засіб за базою даних, інспектори встановили, що номерний знак йому не належить. Під час звірки номерів агрегатів по базі «Інтерпол» охоронці порядку також встановили, що двоколісний вважається викраденим в Італії з 2010-го року.

Для встановлення всіх подальших обставин події патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Інспектори ж склали на водія адмінматеріали за ст. 124 (вчинення ДТП), за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ч. 6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів).

За інформацією: пресслужба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *