У Вінницькому аграрному університеті відкрили Центр підтримки технологій та інновацій

Новини Вінниці

У Вінниці на базі національного аграрного університету відкрився перший в області Центр підтримки технологій та інновацій (TISC – Technology and Innovation Support Center). Це  – історична подія для університету та усіх науковців, аспірантів, освітян Вінниччини. На сьогодні в Україні таких центрів лише 7: у Києві, Харкові та Тернополі, тоді як у Європі –  більше 800.

Центр створено з метою підтримки розробок та інновацій, що створюються винахідниками та надання користувачам високоякісних послуг, зокрема, патентний пошук, патентна аналітика, консалтинг для подання заявки і отримання патенту, комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності та задля того, щоб розкрити інтелектуальний потенціал України.

Як зазначають в обласній адміністрації, відкриття Центру сприятиме ефективнішій та успішнішій роботі над науковими проектами ВНАУ, новими ідеями, а колектив ВНАУ зможе максимально використати можливості проекту для розвитку університету.

навчальних закладів та зацікавлених установ. Це надзвичайно цінна можливість для науковців всієї Вінниччини.

Після вітальної частини відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Національним офісом інтелектуальної власності та Вінницьким національним аграрним університетом. А також вручення символічної таблички, яке засвідчило офіційне відкриття Центру підтримки технологій та інновацій Вінницького національного аграрного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *