Оголошено конкурс: Вінницька облрада шукає завідувача сектору інформації та зв’язків зі ЗМІ

Новини Вінниці

Сьогодні, 11 жовтня, Вінницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору інформації та зв’язків зі ЗМІ управління аналітично-інформаційної роботи виконавчого апарату обласної Ради.

Вимоги до конкурсантів: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста за спеціальністю «Журналістика» або «Філологія» (українська мова і література); стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років; знання Конституції України, законів України, інших нормативно-правових актів з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування, запобігання корупції, комунальної власності, доступу до публічної інформації, інформаційних відносин; володіння основами інформаційних технологій, використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, знання сучасних технологій з електронного урядування; володіння державною мовою, основами діловодства; уміння готувати аналітичні довідки, інформаційні матеріали, документацію.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі: копія паспорта громадянина України; заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС з відповідними додатками); дві фотокартки розміром 3х4 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копія військового квитка; копія трудової книжки; декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Документи на конкурс приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня  опублікування  оголошення  про  конкурс  за  адресою: м. Вінниця,  вул. Соборна, 70, обласна Рада, кім. № 314


Джерело: vinrada.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *