У Києві на виставці “Зброя та безпека-2019” презентували макет гіперзвукової ракети

Новини України

Конструкторське бюро “Південне” на виставці “Зброя та безпека-2019” у Києві презентувало макети надзвукової авіаційної керованої ракети “Блискавка”, трьох ракет-носіїв та космічного апарату дистанційного зондування Землі. Про це повідомляє пресслужба КБ “Південне”.

Конструкторське бюро “Південне” на цьогорічній виставці презентувало стенд з новітніми перспективними розробками аерокосмічного напрямку, зокрема макет надзвукової авіаційної керованої ракети “Блискавка”, макет реактивного снаряду “Тайфун-1”, макети РН “Циклон-1М” , “Циклон-4М”, “Антарес”, космічного апарату дистанційного зондування Землі “YuzhSat”, деталі та зразки РКТ, виготовлені з використанням адитивних і перспективних технологій”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, виставка “Зброя та безпека – 2019” триватиме Києві з 8 до 11 жовтня 2019 року. В ній беруть участь понад 370 учасників, з них 48 – іноземних із 16 країн світу (США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану).

На виставці національними павільйонами представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії). Серед українських учасників – 36 підприємств, які входять до складу Державного концерну “Укроборонпром”, 23 підприємства ГО “Ліга оборонних підприємств України”, два підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

Фото: yuzhnoye.com

Джерело: ukrinform.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *