Вінницькі бійці ММА готуються до відбору на чемпіонат світу

Новини Вінниці

У вінницькому СК «Патріот» пройшли контрольні поєдинки в рамках підготовки до Кубку України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA). Він відбудеться 12-13 жовтня у Тячеві (Закарпаття) і матиме статус відбору на чемпіонат світу в Сінгапурі.

У Тячеві виступатимуть бійці, які не мають за плечима жодного професійного поєдинку.

  • До вінницької збірної увійшли представники трьох клубів – «Нокауту», «Січі» і «Патріота». Ми відібрали шість кращих бійців, які прийматимуть участь у Кубку України, – розповів Вадим Кудіяров. – Нині робимо ставку на юніорів. І в першу чергу на Олександра Хуторянського, перед яким стоїть задача здобути золото і автоматично увійти до збірної України.

Як розповів тренер збірної Вінниччини зі змішаних бойових мистецтв Ігор Дишливенко, в складі нашої команди буде два дорослих спортсмени і чотири юніори.

  • На жаль, лідер нашої збірної Юлія Паламарчук не зможе взяти участь в Кубку України за сімейними обставинами. Ми сподіваємося на молодь, яка має гарні шанси на нагороди. А також на досвідчених бійців Олександра Кухарука і Артура Блинду, – каже Ігор Дишливенко.    

За матеріалами: прес-служба Вінницького осередку федерації UFMA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *