В авіакатастрофі на Львівщині загинули двоє вінничан

Новини Вінниці Топ

В авіакатастрофі літака АН-12 у селі Сокільники на Львівщині загинули двоє вінничан. Про це повідомляє «Суспільне»  із посиланням на коментар лікаря Ігоря Стояновського.

За інформацією офіційного сайту Міністерства інфраструктури України, сьогодні о 6:42 літак Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс», під час виконання чартерного вантажного рейсу #UKL4050 за маршрутом Віко (Іспанія) – Львів, здійснив аварійну посадку. На борту було 7 членів екіпажу та 1 одна особа, що супроводжувала рейс. В результаті НП загинули командир екіпажу Віталій Степаненко, помічник командира Ігор Маєвський, штурман Юрій Кузьменко, бортовий технік Ігор Завадюк і радіооператор Володимир Кириленко. Ще троє людей травмовані.

За фактом надзвичайної події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту». Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення, – розповіла речниця патрульної поліції Львівщини Світлана Добровольська.

  • Цей інцидент розслідується спеціальним органом бюро розслідувань інцидентів з авіатранспортом. Коли у них будуть певні висновки, вони їх оприлюднять. До того моменту ми не коментуємо жодних причин і не робимо жодних припущень щодо причин цієї аварії, – повідомила Суспільного прессекретарка міністерства інфраструктури України Оксана Герасимова

На місці аварійного приземлення літака працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *