Фонд «Повернись живим» запускає унікальну навчальну програму для вищого військового керівництва

Новини України

В понеділок, 7 жовтня, в Києві стартує навчальна програма для військових керівників, ключова мета якої – сформувати у військових системний підхід до ухвалення і запровадження управлінських рішень, розвиток стратегічного мислення та лідерського потенціалу.

Ініціював проведення програми Благодійний фонд «Повернись живим». Навчання проводитиме Бізнес-школа МІМ. Витрати на навчання військових покриваються за рахунок благодійних внесків, які переказує БФ «Повернись живим» голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.

Навчання триватиме з жовтня до грудня 2019 року. Відбір на програму (тестування та співбесіду) пройшли понад 30 офіцерів органів військового управління, командування різних родів та видів військ, фахівці Міністерства оборони України та офіцери Генерального штабу ЗСУ.

Навчальна програма складається з таких курсів як стратегічне мислення; корпоративне управління; макроекономіка; управління змінами; управлінські комунікації; операційний менеджмент та управління процесами; управління конфліктами; управління персоналом; персональна ефективність керівника; лідерство; крос-культурний менеджмент.

Навчальна програма реалізується за підтримки Міністерства оборони та Генерального штабу.

Після завершення програми випускники отримають сертифікат міжнародного зразка від Бізнес-школи МІМ.

Журналістів запрошують висвітлити запуск навчальної програми.

Дата та час: 7 жовтня, понеділок, о 9:30.

Місце проведення: приміщення МІМу (м. Київ, вул. Шулявська, 10/12 В, аудиторія 303).

Спікери заходу:

• Віталій Дейнега, засновник БФ «Повернись живим».

• Андрій Коболєв, голова правління НАК «Нафтогаз України».

• Ірина Тихомирова, Президент Бізнес-школи МІМ.

Про свою мотивацію брати участь у навчанні також розкажуть військові керівники. Додаткова інформація за телефоном: (098) 202-28-28.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10708599-fond-povernis-zhivim-zapuskaye-unikalnu-navchalnu-programu-dlya-vishchogo-viyskovogo-kerivnictva.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *