Шоу ляльок LOL, від яких шаленіють всі діти світу, у суботу вперше покажуть у Вінниці

Новини Вінниці Топ

Шоу LOL, яке скорило серця сотень тисяч глядачів, вперше у цю суботу відбудеться у Вінниці!

5 жовтня о 12.00 у Будинку офіцерів діти Вінниці зустрінуться із найпопулярнішими ляльками світу – гігантськими LOL у яскравому і феєричному шоу для всієї родини.

  • Ласкаво просимо усіх у світ задзеркального фентезі! – запрошують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – На LOL show діток та їхніх батьків чекає фантастична вистава, повна несподіванок, загадок і захоплюючих сюжетних поворотів. А ще – ексклюзивні деталізовані костюми, декорації і безліч сюрпризів! Буде дійсно дуже цікаво і яскраво!

Акторська гра, динаміка вистави, театральні ефекти, авторська сюжетна постановка, вражаюче світлове оформлення, спецефекти, оригінальні танцювальні номери від усіх героїв, безліч пісень та ігор усією залою – все це приковує до себе увагу і не відпускає глядача протягом усієї вистави.

Крім того інтерактивний характер LOL show залучає у дію всіх глядачів: діти будуть із захватом підказувати головним героям, що краще зробити, а батьки забудуть, що вони вже дорослі. 

Фантастична історія, що стирає межі між вигадкою та реальністю, по-справжньому здивує усіх, а також навчить справедливості, чесності й сміливості, як любити і берегти все, що нас оточує!

Подаруйте собі й своїм дітям свято у суботу о 12.00 у Будинку офіцерів!

Вартість квитків на LOL show – від 120 до 300 гривень.

Їх можна придбати онлайн на сайті http://bilet.vn.ua.

А також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *