Вінниця з 4 жовтня може залишитися без води: ТОВ «ЕНЕРА» ініціює відключення водоканалу від електропостачання

Новини Вінниці Топ

Відключення може відбутися вже у найближчі дні, а саме 4 жовтня 2019 року, – про це сьогодні, 3 жовтня,  повідомив директор ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» Олександр Близнюк.

За його словами,  що керівництво КП «Вінницяоблводоканал» не виконало жодних домовленостей, які були досягнуті під час неодноразових зустрічей, зокрема, засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю міського голови Вінниці Сергія Моргунова, сесій міської та обласної рад. Таким чином,  станом на 2 жовтня борг КП «Вінницяоблводоканал» перед постачальною енергетичною компанією ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» становить 6 млн 50 тис. грн.

І це не враховуючи поточних платежів за вересень цього року, які облводоканал також не зробив. А це ще близько 8-ми мільйонів гривень. Від 19 вересня і, зокрема, засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, сесій міської та обласної рад, де вирішувались питання по боргам облводоканалу і досягалися певні домовленості щодо хоча б часткової сплати боргу, до цього часу жодних платежів від облводоканалу до нас не надходило. Тому ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» ініціює відключення КП «Вінницяоблводоканал» від електропостачання у зв’язку з невиконанням раніше проголошених домовленостей. Це може статися вже 4 жовтня цього року, – повідомив Олександр Близнюк.

Директор ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» також сказав, що він вже попередив про це керівництво КП «Вінницяоблводоканал», безпосередньо його очільника Олександра Чернятинського, з яким мав розмову і з якої пересвідчився, що облводоканал найближчим часом не має змоги оплатити попередні та поточні борги ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», оскільки має подібні фінансові зобов’язання ще й перед КП «Вінницяоблтеплокомуненерго» та АТ «Вінницяобленерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *