Вінничан запрошують на конференцію «Україна в часи швидких змін»

Новини Вінниці

Обговорити суспільно-політичні та економічні зміни в Україні, історії успіху, їх передумови та уроки на конференції «Україна в часи швидких змін» пропонують організатори  Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та виданням «Європейська правда» за сприяння European Union in Ukraine.
Захід відбуватиметься наступної середи – 9 жовтня. Під час конференції планується дві панельні дискусії, зокрема – «Українське суспільство в русі: осмислення змін та очікувань»; «Успішні і локальні: де ховаються перемоги?». До участі в заході запрошенні представники Делегації Європейського Союзу в Україні, представники центральної та місцевої влади, політики, експерти ІЕД та інших аналітичних центрів.

Під час конференції планується дві панельні дискусії, зокрема такі як: «Українське суспільство в русі: осмислення змін та очікувань»; «Успішні і локальні: де ховаються перемоги?».

До участі в заході запрошенні представники Делегації Європейського Союзу в Україні, представники центральної та місцевої влади, політики, експерти ІЕД та інших аналітичних центрів.
Зареєструватися можна  за посиланням: https://forms.gle/f2MaqBgprNc7QXo29.

Довідка. Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна 34, готель Франція, конференц-зала. Початок реєстрації – о 10:00. Початок заходу – об 11:00.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *