На Вінниччині екс-зек пограбував 13-річну дівчинку

Новини Вінниці

У вівторок, 1 жовтня, оперативники Літинського відділення поліції протягом півгодини затримали підозрюваного у пограбуванні малолітньої жительки села Лісне. У потерпілої зловмисник відібрав мобільний телефон.

До поліції звернулась 37-річна жінка та повідомила, що близько 17.00 години невідомий чоловік на одній із вулиць села пограбував її малолітню доньку. Шляхом ривка зловмисник зненацька підбіг до дівчинки та вирва з рук мобільний телефон.

За словами заступника начальника Літинського відділення поліції Ігора Самолюка, завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам протягом півгодини поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 35-річний раніше судимий за аналогічний злочин житель м. Хмільник. Свою провину правопорушник визнав та співпрацює зі слідством . Мобільний телефон потерпілої у нього вилучено.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання – до 4 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *