Нелегальні мігранти, злочинці, наркотики та адмінпроткоколи: прикордонники Вінниччини прозвітували про свою роботу

Новини Вінниці

Протягом 9 місяців 2019 року прикордонники Могилів-Подільського загону виявили 585 порушників прикордонного законодавства та склали протоколів про адміністративні порушення на суму понад 1 мільйон гривень. Про це йдеться у повідомленні на сайті Могилів-Подільської РДА.

Зазначається, що серед затриманих порушників – 6 нелегальних мігрантів, а також близько півтисячі осіб, що порушили правила перебування в Україні. Також були виявлені четверо кримінальних злочинців, які перебували у Міжнародному розшуку, 5 підроблених документів, що посвідчують особу, 3 – чужих та 148 недійсних паспортів, а у власників 65 легкових авто – підроблені та несправні документи на право користування.

З початку поточного року вартові кордону у 144 випадках затримали та передали іншим відомствам товарів та вантажів, що переміщувалися через державний кордон з порушенням установлених правил, на суму понад 4,5 мільйони гривень. Під час охорони державного рубежу прикордонники вилучили з різноманітних сховок  1 одиницю зброї та 16 боєприпасів; понад 184 грами психотропних засобів та 1 кг 623 грами наркотичної речовини.

Впродовж зазначеного періоду охоронці кордону склали 602 протоколи про адмінправопорушення та наклали штрафів на суму понад 1 мільйон 360 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *