Вінницький проєкт увійшов до фіналу міжнародного конкурсу від UNICEF

Новини Вінниці

Вінницька міська об’єднана територіальна громада взяла участь у першому Конкурсі кращих практик для натхнення спільноти громад, дружніх до дітей і молоді – 2019 (Child Friendly Cities Inspire Awards 2019),  організований Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ. 

Від Вінниці на конкурс було подано опис  «Бюджету шкільних проектів» – ініціативи, спрямованої на підтримку ідей дітей та молоді, залучення їх до процесів місцевого розвитку, врахування їх потреб та інтересів у створенні безпечного, комфортного, креативного освітнього середовища у навчальних закладах.

На перший етап міжнародного конкурсу було подано 226 заявок із 36 країн світу.  За рішенням компетентного міжнародного журі до ІІ туру конкурсу увійшли 20 міст.  Україну у ІІ турі представляє Вінницька об’єднана територіальна громада.

ІІ тур конкурсу проходить у вигляді онлайн-голосування, яке триватиме з 29 вересня по 15 жовтня 2019 року. Переможців буде оголошено та нагороджено на святковій церемонії під час саміту Громад, дружніх до дітей та молоді в Кельні в жовтні 2019 року.

За вінницьку ініціативу в категорії 1 «Meaningful Child Participation» можна проголосувати за неї на сайті  Child Friendly Cities Inspire Awards 2019 ( https://childfriendlycities.org/2019-summit/vote/ ). 

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *