У Вінниці стартує відбірковий етап конкурсу «Краса країни-Вінниця 2020»

Новини Вінниці Топ

Із 1 жовтня у Вінниці стартує відбірковий етап загальнонаціонального конкурсу «Краса країни». Наразі, жінки, яким виповнилось 25 років, а за наявності дитини – 21 рік, можуть подавати свої анкети на реєстрацію. Заповнити анкету учасниці можна на офіційному сайті конкурсу: www.vn.krasakrainy.com.

Ірина Келлер,  засновниця та організаторка загальнонаціонального конкурсу «Краса країни», розповідає:

Конкурс дещо відрізняється від усіх існуючих конкурсів краси. Ми, по-перше, не маємо кастингів. Нас питають: до якого віку є обмеження? Ми відповідаємо – до ста. Модельні параметри – не головне при відборі. Переможницю обирають люди, завдяки народному голосуванню.

Серед вимог – громадянство України та гендерна приналежність. Конкурс буде проходити в два етапи: онлайн та офлайн. Після закінчення реєстрації розпочнеться голосування. Кількість анкет -обмежена. У конкурсі візьмуть участь не більше 15 претенденток.

Анна Окрема,  організаторка конкурсу «Краса країни-Вінниця 2020», повідомляє:

Фінал відбудеться у театрі імені Садовського. Плануємо запросити українських зірок та відомих ведучих. Хочемо створити гарне шоу, аби гідно представити наше місто на конкурсі і вибрати достойну жінку, яка представить Вінницю на конкурсі «Краса країни» вже в Києві.

Конкурс «Краса країни» – це пропаганда ідеалів та цінностей інституту сім’ї, принципів здорового способу життя та патріотичних почуттів – зазначається на сайті конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *