Вінницька «Нива» та Полісся з Житомира не виявили сильнішого

Новини Вінниці

Вінницька «Нива» розпочала друге коло чемпіонату України серед команд другої ліги нічиєю із житомирським «Поліссям». Матч завершився з рахунком 0:0.

Як інформує прес-служба клубу, гра розпочалася взаємними атаками. Обидві команди не збиралися відсиджуватися в обороні. На 34-й хвилині «Нива» отримала можливість пробити небезпечний штрафний. Втім, після удару Олександра Демченка вразити ціль не вдалося.
Напевно, найкращий момент для взяття воріт виник на останній хвилині тайму у житомирянина Ярослава Галенка. Він виходив віч-на-віч із воротарем «Ниви» Максимом Гурідовим, але  вдарив вище воріт.

В другому таймі команди діяли трохи обережніше, в першу чергу дбаючи про недоторканість власних воріт. На 78-й хвилині гравець «Полісся» Вадим Семчук пробивав головою із близької відстані – схибив.

Суддя додав шість хвилин. У цей час вінничанин Антон Брижчук міг вирвати перемогу для власної команди. Він «стріляв» в упор – м’яч пройшов повз голкіпера та водночас й воріт.
На матчі була присутня чисельна група підтримки із Житомира. Як і вінницькі ультрас, вони весь час палко підтримували своїх улюбленців. А наприкінці поєдинку запалили червоні та чорні фаєри. Хоча такий перформанс заборонений регламентом проведення футбольних змагань.

Після гри нивівці підійшли і подякували за підтримку ультрас, уболівальникам «Зелено-білої родини над Бугом» та взагалі всім глядачам.

Наступний матч наша команда проведе 5 жовтня в гостях проти ФК «Калуш» (Івано-Франківська область).

Технічні дані

Чемпіонат України з футболу (друга ліга, група «А»). 12 тур

«Нива» (Вінниця) – «Полісся» (Житомир) – 0:0.

м. Вінниця. Центральный міський стадион. 2000 глядачів. Оцінка поля — 3.
Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг)

«Нива»: Гурідов (в), Федорук (Когут, 90+2), Попов, Калітов, Дворовенко, Долінський, Демченко, Брижчук А., Брижчук Т. (Подкуйко, 71), Маляренко (к) (Червінський, 63), Загорулько (Гукасян, 83).

Запасні: Мукомел (в), Бондарчук, Виздрик, Сич.

Головний тренер: Колінс Нгаха.

«Полісся»: Мозіль, Бринько, Швець, Притиковський, Власюк, Боровець (Тимошенко, 90+4), Чернецький (Терзі, 57), Семчук (Мочевінський, 80), Немтінов (Галенков, 60), Даудов (Задерецький, 88), Галенко.

Запасні: Федотов, Донцов, Мосіюк, Корохов, Кузнєцов. Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

Жовті картки: Брижчук Т., 32, Загорулько, 40, Долінський, 90 – Чернецький, 18, Швець, 31, Притиковський, 66.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *