Вінницькі команди «захопили» п’єдестал пошани турніру серії New Stars

Новини Вінниці

У Вінниці завершились футбольні змагання New Stars серед юнаків 2007 року народження. Як інформує прес-служба турніру, у ньому взяли участь шість команд, розбитих на дві групи. Вони представляли Вінницю, Кременчук (Полтавська область) і Хмельницький. Команди грали між собою по колу.

Вінницька ОДЮСШ Блохіна-Бєланова виграла всі матчі. Причому принципових конкурентів-земляків із ДЮСШ «Прем’єр-Ниви» чемпіони розгромили із рахунком 3:0.

  • Усі матчі були нелегкими. Найскладніше було проти «Премєр-Ниви». Цій команді ми раніше нерідко поступалися, – каже 12-річний капітан команди ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Андрій Севастьянов. – Я займаюся футболом із п’яти років. Прагну стати професійним гравцем.     

Бронзові нагороди виграла команда СК «Темп», яка поступилася лише першим двом призерам. Причому вона претендувала й на сходинку вище. Зокрема, у матчі «темпівців» проти «Прем’єр-Ниви» результат був незрозумілим до останніх секунд. Якщо б «Темп» реалізував вихід віч-на-віч на фініші, мав би срібні нагороди. Але це футбол: із рахунком 3:2 виграли нивівці.

На урочистому нагородженні призери отримали Кубки і медалі. Були вручені й індивідуальні оригінальні призи кращим гравцям.     

  • В цьому турнірі була помітна перевага команди Вінницької ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка виявилося на голову сильнішою усіх інших. Приємно, що підтягнулася команда СК «Темп», яку тренують Юліан Мисак та Ігор Стрєльцов. Вони проводять тренування на базі школи № 16 та полі Палацу дітей та юнацтва, – каже організатор серії «New Stars», тренер спортшколи «Темп» Дмитро Маліновський.

Змагання серії «New Stars» восени йдуть нон-стоп. З 1 жовтня у Вінниці проходитиме аналогічний, але більш масштабний, турнір серед юнаків 2011 р.н. Серед учасників будуть колективи Запоріжжя, Борисполя, Вінниці і районів нашої області. Матчі відбуватимуться з 11-ї до 15-ї години. Урочисте закриття і нагородження – 4 жовтня, о 12.30.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *