У депутатському корпусі Вінницький обласної ради троє «новачків»

Новини Вінниці

Ігор Вернигор, Мар’яна Мазуренко та Володимир Кістіон зареєстровані депутатами Вінницької обласної ради. Вони прийшли на заміну Ларисі Білозір, Геннадію Вацаку та Олегу Мейдичу, обраним до Верховної Ради.

В обласній раді Геннадій Вацак та Лариса Білозір представляли БПП «Солідарність», однак до парламенту «зайшли» як самовисуванці. Олег Мейдич що в обласній, що у Верховній Раді представляв ВО «Батьківщина».

Як повідомив голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник, засідання обласної виборчої комісії щодо нових депутатів Вінницької облради відбулися 4 вересня та 25 вересня. Рішення виборчої комісії на сесії зачитав голова  Вінницької обласної виборчої комісії Роман Журавель.

Ігор Вернигор, Мар’яна Мазуренко та Володимир Кістіон отримали посвідчення депутатів Вінницької обласної ради та карточки для голосування.

Також на початку сесії голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник проінформував, що фракцію Радикальної партії в обласній раді очолив Тарас Кобець, головою фракції «Батьківщина» обрана Людмила Щербаківська, а депутатка Ірина Колесник вийшла із фракції «Самопоміч».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *