У Вінниці на зупинці біля драмтеатру встановили електронне табло

Новини Вінниці

У Вінниці на зупинці біля театру імені Садовського встановили онлайн-табло. Як повідомляє видання «20 хвилин», на ньому буде вказаний точний час прибуття тролейбусу, автобусу чи маршрутки. Сам транспорт матиме на борту GPS-маячки.

Конструкція схожа на сіті-лайт, має висоту біля двох метрів та два монітори На одному показують рекламу місцевої компанії, а інший зараз вимкнений. На конструкції також є отвори під звукову систему.

Директорка «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна пояснила, що це табло є «пілотним», а над остаточним дизайном дизайнери все ще працюють.

  • Цю конструкцію робили не ми, це проект департаменту комунального господарства і благоустрою. І, в цілому, електронне табло — це тільки той екран, який зараз вимкнений. Об’єкт ще не готовий, бо не завершили прокладання кабельної мережі, — каже Бабіна. — У нашому баченні конструкція має бути іншою: має знаходитися на висоті 2-3 метрів над землею, збоку від зупинки. Спільно з «Агенцією просторового розвитку» опрацьовуємо типовий дизайн, який будемо застосовувати на наступних 49 зупинках.

До слова, електронні табло поставлять на 50 зупинках. Серед них — Залізничний вокзал, Центральний ринок, Площа перемоги, Соборна (Універмаг), Майдан Небесної Сотні, Атамановського, Медуніверситет, Юності, Проспект Космонавтів, 600-річчя, ДПЗ, Меморіал Визволення, Лікарня швидкої допомоги, Чехова, Баженова, Лугова, 8-го березня, Мілька клінічна лікарня, Сабарів, Топольського, Чорновола тощо.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *