Українка здобула “срібло” на змаганнях із фітнесу і бодібілдингу “Арнольд класік” (відео)

Відео Новини України

Спортсменка із Чернігова, 23-річна Марина Миц, здобула срібну нагороду на Міжнародних змаганнях із фітнесу та бодібілдингу “Арнольд Класік”, що проходили в іспанській Барселоні.

Про це повідомив телеканал UA: Чернігів – обласна філія Суспільного телебачення України.

Срібну медаль на міжнародних змаганнях з фітнесу та бодібілдингу “Арнольд Класік” у Барселоні здобула 23-річна чернігівка Марина Миц. Друге місце вона посіла в категорії “Фітнес бікіні” серед юніорів до 166 сантиметрів зросту“, – йдеться у повідомленні.

У сюжеті розповідається, що фітнесом дівчина почала займатися в 16-річному віці, коли ще вчилась у медичному коледжі. Спочатку займалася з тренером, а пізніше й сама пішла на курси тренерів. Отримавши необхідні знання, стала тренувати інших. Паралельно працювала медсестрою у психоневрологічній лікарні. Нещодавно Марина роботу цю роботу залишила, аби повністю віддатися спорту.

Спочатку дівчина брала участь у змаганнях в Україні. Здобувши там необхідний досвід, поїхала на “Арнольд класік” – чемпіонат, заснований відомим американським бодібілдером і кіноактором Арнольдом Шварцнегером. Готувала її до нього киянка Анастасія Горобець.

Фото: 1news.zp.ua

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *