Вінничани хочуть поєднати мікрорайон «Поділля» та Київську новим автобусним маршрутом

Новини Вінниці

Вінничани підписують електронну петицію, в якій йдеться про покращення транспортного сполучення мікрорайону «Поділля» із центром Вінниці та вулицею Київською. У зверненні до міської ради пропонується навести лад  з інтервалом руху маршрутних таксі 22А та запровадити новий автобусний маршрут від лікарні Ющенка до вулиці Київської.

  • Маршрутне таксі 22А – це маленькі спрінтери,загружені так, що виникає думка про катування та знущання над пасажирами, їдуть не зупиняючись на наступних зупинках. Школяри та дорослі не мають можливості нормально та вчасно добратися хоча б на Соборну. Автобус 22 не склав конкуренції, інтервал руху 40-50 хвилин – це непорозуміння. Ці два маршрути починають дублювати один одного з вул.Князів-Каріатовичів, де ЗАТОРИ від Зодчих! Ще один затор на гірці біля Міської Ради, – йдеться у петиції

Зазначається, що маршрутки 22А їдуть переповненими, через що «виникає думка про катування та знущання над пасажирами». Новий маршрут, на думку підписантів петиції, має розпочинатись від лікарні Ющенко та пролягати через вулицю Скалецького, Урожай, Соборну, Центральний автовокзал, Набережний квартал та Київську.  

Підтримати петицію можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *