Караоке на колесах: у Вінниці працює «співуче» таксі

Новини Вінниці Топ

В салоні автомобіля таксиста Андрія Турка наче справжній караоке-бар. Музичний пульт, мікрофони, динаміки – все на місці. Заспівати водій пропонує усім своїм пасажирам.

П’ять років тому Андрій Турко з родиною перебрався до Вінниці з Луганська. Влаштувався працювати у службі таксі, а щоб робочі будні тривали веселіше, вирішив поєднати «таксування» зі своїм давнім захопленням – співом. Клієнтам «додаткова опція» у сервісі подобається, виконують, в тому числі із водієм, пісні на будь-який смак: від народних до сучасної «попси».

  • Андрій насолоджується від самого співу і не важливо, чи людина вміє співати професійно, не професійно, він просто кайфує від того, що людина показує свої здібності,  – розповідає пасажирка Ольга Боднар

Найкращі «виступи» своїх пасажирів таксист викладає на ютуб-каналі. Тож, маючи гарний голос, потрапивши до караоке-таксі, можна ще й «засвітитись» у мережі. В майбутньому Андрій Турко планує робити найбільш співучим клієнтам подарунки.

  • Я обов’язково їм щось буду дарувати, наприклад вишиванки. І навіть буду просто платити людині за лічильником, якщо вона заспіває класно, – каже він

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *