У чотирьох районах Вінниччини поліцейські виявили 12 п’яних водіїв за два дні

Новини Вінниці

Протягом двох днів – 20 та 21 вересня – на території Гайсинського, Тростянецького, Теплицького та Бершадського районів області працівниками управління превентивної діяльності проводились превентивні заходи щодо зниження рівня аварійності.  До складу поліцейських екіпажів входили працівники відділу організації діяльності груп реагування патрульної поліції управляння превентивної діяльності обласного главку поліції. 

Серед виявлених адміністративних порушень 12 – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, 7 – керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки. 

Довідка. У 2019 році на території Вінницької області з вини нетверезих водіїв сталось 25 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. В них три людини загинули та 30 травмувались; інспектори груп реагування патрульної поліції Вінницької області склали майже 3 000 протоколів на водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *