Тендери розблоковано: до кінця року на Вінниччині завершать ремонти доріг

Новини Вінниці Топ

Усі заплановані капітальні та поточні ремонти доріг державного і місцевого значення на Вінниччині будуть завершені до кінця поточного року. Про це йшлося під час апаратної наради в ОДА, інформує прес-служба держустанови.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Корольчука, питання із блокуванням 10 тендерних процедур на ремонтні роботи наразі вирішено. Минулоїп’ятниці антимонопольний комітет прийняв рішення на користь Служби, розблокувавши останню процедуру – ремонт п’ятикілометрової  ділянки  перед Гайсином.

  • Найближчих 3-4 дня буде підписано необхідну угоду і розпочнуться роботи.Усі ремонти, які були заплановані на 2019 рік ,ми обов’язково завершимо.- запевнив Ігор Корольчук.- На даний час в ремонті 4 об’єкти капітального ремонту і 6 об’єктів  поточного ремонту.Все інше, а саме – роботи з 17 процедур нами уже завершені

Щодо стану ремонтних робіт місцевих доріг коментар надав  керівник  Управління дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації Олег Бабій:

  • Наразі  у нас в роботі 10 об’єктів по ділянках доріг  і 13 об’єктів – по мостових спорудах. На трьох мостових спорудах ми проводимо капітальний  ремонт  (роботи вже розпочаті) і 10 мостових споруд підлягають середнім поточним ремонтам. До завершення року плануємо освоїти усі кошти субвенції, яку отримали на місцеві дороги

Як приклад  –  капітальний ремонт Немирівської транспортної розв’язки, який зараз у розпалі. Новенькі опори вже встановлено, наразі проводять роботи на мосту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *