Житомирський «Марадона» зупинив вінницький «Темп» у юнацькому чемпіонаті країни

Новини Вінниці

Вінницька команда «Темп» U-17 поступилась у матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги «Жерму» з Житомирщини. Матч завершився з рахунком 0:2, при цьому перший гол вінничани пропустили в результаті подвійного «ляпу» арбітра: спочатку він помилково призначив кутовий, а потім зарахував м’яч, забитий після гри рукою.  

  • На відео чітко видно, що м’яч забили після подвійної помилки судді. Спочатку суддя призначив кутовий, якого не було. А після подачі корнера футболіст гостей підіграв собі рукою, забивши гол, – розповів тренер вінничан Дмитро Маліновський

У прес-службі «Темпу» порівняли автора голу із Дієго Марадоною, який у подібний спосіб «розписався» у воротах англійців на Мундіалі-1986.

Остаточну крапку в матчі «Жерм» поставив, коли вінничани, що прагнули відігратися, повністю розкрилися. У підопічних Дмитра Маліновського був не один гольовий момент, але вони ними не скористалися.      

  • Гра була приблизно рівною. Суперники мали перевагу з віком. Адже наша команда – на рік молодше, ніж інші учасники ліги. Це дається взнаки. «Жерм» за рахунок свого досвіду продавив наш захист, –  прокоментував Дмитро Маліновський. – У мене немає претензій до гравців. Вони діяли на полі із максимальної самовіддачею, намагалися контролювати м’яч і виконати тренерські вказівки.

За матеріалами прес-служби футбольної школи «Темп»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *