Гравець із травмованою рукою приніс вінницькій «Прем’єр-Ниві» золото турніру New Stars

Новини Вінниці

На стадіоні вінницького Палацу дітей та юнацтва продовжується серія дитячих футбольних турнірів New Stars. Днями завершились змагання серед юнаків 2008 року народження.

Як інформує прес-служба турніру, у ньому взяла участь дюжина команд, розбитих на дві групи. Вони представляли Вінницю, Бар, Гнівань, Тернопіль, Кременчук (Полтавська область), Хмельницький і Смигу (Рівненська область).

Основний час матчу за бронзові нагороди між ФК «Тернопіль» і вінницькою «Нивою» завершалася із рахунком 1:1. В серії пенальті сильнішими виявилися гості – 3:2.

Таким же рівним був і фінал, в якому зустрічалися команди вінницьких спортшкіл ім. Блохіна-Бєланова і «Прем’єр-Нива». По ходу дербі нивівці поступалися, але спромоглися відігратися і наприкінці матчу вирвали перемогу – 2:1. Кращим гравцем у складі переможців виявився Максим Каташов, який провів турнір із гіпсом, із тріщиною в руці. Саме Максим Каташов й забив вирішальний гол у фіналі!

  • Днями у Максима зніматимуть гіпс. Він грав в основному складі і приніс багато користі нашій команді, – каже тренер «Прем’єр-Ниви» 2008 р.н. Олександр Гайдаржи. – Турніри серії «New Stars» – чудове започаткування. У них беруть участь команди не лише із Вінниці, але й з районів. Це допомагає розвивати юнацький футбол в регіоні.         
  • Приємно, що географія змагань розширюється. У нас грають колективи як з півдня, так і заходу країни. Всі матчі проходили в захоплюючій боротьбі, а непередбачуваний фінал став окрасою турніру, – каже організатор серії «New Stars», тренер спортшколи «Темп» Дмитро Маліновський

Змагання серії «New Stars» восени йдуть нон-стоп. З 24 вересня у Вінниці проходитиме аналогічний турнір серед юнаків 2007 р.н. Матчі відбуватимуться з 11-ї до 15-ї години. Урочисте закриття – 27 вересня, о 15.00.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *