Не популярне: з нового року вінничани не зможуть підключитися до проводового радіо

Новини Вінниці

З 1 січня 2020 року, через непопулярність послуги і відсутність попиту на неї, Укртелеком припиняє нові підключення до домашньої радіоточки. Існуючі абоненти послуг продовжать користуватися дротовим радіо на діючих умовах. Про це повідомляє пресслужба Укртелекому.

В Україні стрімко зменшується кількість користувачів застарілої послуги дротового мовлення. Цього літа їх залишилось 350 тисяч. Щомісяця від послуги відмовляється більше десяти тисяч абонентів. Укртелеком продовжує підтримувати мережу дротового мовлення в тих регіонах, де є користувачі, але відсутність попиту на нові радіоточки серед населення призвело до припинення послуги з їх підключення. Тож, з 1 січня 2020 року, через непопулярність послуги і відсутність попиту на неї, Укртелеком припиняє нові підключення до домашньої радіоточки. Існуючі абоненти послуг продовжать користуватися дротовим радіо на діючих умовах“, – сказано у повідомленні.

Статистика свідчить, що відмова від дротового радіо – це глобальна тенденція. Протягом останніх років дротове радіомовлення впевнено витісняється новими прогресивними цифровими засобами передачі інформації, такими як соціальні мережі, IP-радіо, безкоштовне ефірне радіо та інші. Сьогодні послуга проводового радіо через свою застарілість є невигідною і незручною.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *