Вінницька ГО “Батьківщина молода” поскаржилася Юлії Тимошенко на Людмилу Щербаківську в прямому ефірі (відео)

Відео Новини Вінниці

Представники Вінницької обласної громадської організації “Батьківщина молода” підписали відкрите звернення до Юлії Тимошенко, в якому повідомили про болючі питання у житті партійного осередку «Батьківщини» та закликали ухвалити кадрові рішення щодо керівництва партійним осередком в регіоні, дії якого, на їхню думку, призвели до падіння рейтингу «Батьківщина» на Вінниччині. Про це представники організації заявили сьогодні, 19 вересня,  на прес-конференції УНІАН на тему: «Чому Юлія Тимошенко програє на Вінниччині?».

Зокрема, голова Вінницької обласної громадської організації “Батьківщина молода” Вадим Кудіяров зачитав відкрите звернення до Тимошенко.

  • Ми завжди підтримували партію та вас особисто. Навіть у час вашого ув’язнення ми незламно стояли за партійні інтереси. Під час Революції гідності ми вели найактивніші дії проти злочинного режиму. Саме ми були в епіцентрі усіх буремних подій, виступали лідерами суспільної думки та боролися проти чиновників режиму Януковича. Ми блокували офіси Партії регіонів та не давали їм навіть шансу продовжувати керувати Вінниччиною, – йдеться у зверненні.

Активісти зазначили, що Тимошенко, як нікому іншому, відомо про політичні репресії.

 – Ви чудово знаєте, як воно, коли проти тебе та проти близьких тобі людей починають заводити кримінальні справи, зшиті білими нитками. Як проводять обшуки в оселях, офісах та будь-де та до чого можуть дістатися пси системи. Ми не здавалися та боролися далі, і по сьогоднішній день підтримуємо вас як нашого незламного лідера. Але, на жаль, складаються обставини та відбуваються речі, на які ми не можемо вплинути. Через це рівень вашої підтримки в регіоні котиться у прірву, – заявили підписанти звернення.

У громадській організації зауважили, що Вінниччина завжди підтримувала Тимошенко та давала один із найкращих результатів по країні на виборах.

  • Але з приходом до керівництва Щербаківської Людмили Михайлівни ситуація змінилася. Вона своїми діями як очільник обласного осередку партії дискредитує всіх людей, які носять почесне звання члена нашої партії та її виборців. З початком керівництва Щербаківської обласне партійне бюро почало складатись тільки з тих людей, які беззаперечно виконували всі її вказівки. Усі питання розвитку партії та принципові питання (складання виборчих списків, фінанси, посади) – усе беззаперечно вирішувалось особисто нею та за «закритими дверима». Пані Людмила, прикриваючись партійними інтересами, вирішує виключно особисті питання, а тих, хто з нею незгоден, виключають зі складу бюро різних рівнів та лав партії, – заявили представники громадської організації.

На їхнє переконання, через таку політику зменшилась кількість активних членів партії, зникла масовість, відкритість та прозорість.

  • З приходом на посаду заступника голови Вінницької ОДА пані Щербаківська не підтримала жодної з ініціатив ГО «Батьківщина молода», не прийняла жодної кадрової пропозиції від нашої організації, а натомість працевлаштувала своїх родичів. Вінницька ГО «Батьківщина молода» за час правління Щербаківської не підтримувалася ані організаційно, ані фінансово партійним осередком. Усі кошти та ресурси на заходи, які проводилися під егідою нашої організації, були акумульовані виключно керівництвом Вінницької ГО «Батьківщина молода». Усі наші ініціативи щодо розвитку партійного осередку не сприймалися. Вже понад два роки нас ігнорують і не запрошують на внутрішні партійні заходи, засідання бюро, селекторні наради… Вже минуло майже два роки з дня вашого указу про включення голів обласних осередків ГО «Батьківщина молода» у бюро партійних обласних організацій, а воно досі не виконано, – підкреслюється у зверненні.

Активісти зазначили, що «загалом робота обласного партійного осередку подається тільки на папері, присутність партії у житті міста Вінниці та області майже відсутня, що засвідчили вибори 2019 року». У зв’язку з викладеними фактами представники Вінницької обласної організації “Батьківщина молода” закликали Тимошенко ухвалити кадрові рішення щодо керівництва партійного осередку в регіоні.

  • Просимо вас втрутитись у цю неприємну ситуацію, особисто розібратися та прийняти виважені рішення, які підуть на якісні зміни у Вінницькому партійному осередку. Наголошуємо, що без розгляду даних питань та прийняття кадрових рішень неможливий рух вперед, який позитивно змінить ситуацію до найближчих місцевих виборів. Від вашого рішення залежить майбутнє жителів Вінницької області, адже ми маємо збудувати партійну структуру, яка відстоюватиме виключно інтереси виборців, – резюмують вони.

На прес-конференції також були присутні голова Вінницької міської громадської організації “Батьківщина молода” Валентин Ганчевський, голова Замостянської районної громадської організації “Батьківщина молода” Дмитро Рогозюк, голова Правобережної районної громадської організації “Батьківщина молода” Денис Романовський, голова Староміської районної громадської організації “Батьківщина молода” Микола Надибський.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *