“Вінницяводоканал” не відключатимуть від електропостачання – міська влада заборонила

Новини Вінниці Топ

Сьогодні, 19 вересня, у Вінницькій міськраді  відбулося  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні були присутні представники підприємства «Вінницяоблводоканал» та “Вінницяобленерго». Нагадаємо 12 вересня енергетики попередили, що за борги в 67 млн грн із 23 вересня  припинять передачу електричної енергії водоканалу (“на підставі п.7.5 Правил роздрібного ринку електричною енергією, затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312, повністю припинити передачу електричної енергії починаючи з 05.00 23.09.2019р.”)

Сьогодні в мерії було  ухвалено рішення:

  • З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, які пов’язані з порушення нормальних умов життєдіяльності населення Вінницької міської об’єднаної територіальної громади через припинення електропостачання споживачам… міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила заборонити АТ “Вінницяобленерго”, підприємствам, установам та організаціям, іншим юридичним і фізичним особам, які здійснюють постаччання електроенергії, відключення від електропостачання об’єктів КП “Вінницяводоканал”.

Учасники засідання вирішили якнайшвидше визначити  шляхи розв`язання проблеми боргу та його щоденного збільшення водоканалом перед «Вінницяобленерго». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *