На 7%: Wizz Air у 2020 році збільшить кількість українських рейсів

Новини Вінниці

Угорська авіакомпанія Wizz Air планує влітку 2020 року збільшити перевезення пасажирів на українських рейсах на 7%. Про це повідомляє avianews.com.

Так, Wizz Air оголосив про відкриття продажу квитків на рейси з України, які будуть виконуватися в сезон літньої навігації 2020 року. Він розпочнеться 29 березня і завершиться 25 жовтня 2020 року.

У наступний літній сезон лоукостер планує здійснювати рейси з України за 55 маршрутами до 13 країн світу, в тому числі за двома новими маршрутами з Харкова і Львова до Будапешта, які будуть відкриті у червні 2020 року.

Порівняно з літнім сезоном 2019 року провізні ємності збільшаться на 7%. У кількісному вираженні це складе додатково 118 тис. крісел або 650 рейсів.

Зараз Wizz Air літає з трьох міст України: Києва, Харкова та Львова. В аеропорту Жуляни («Київ» імені Ігоря Сікорського) лоукостер базує чотири літаки Airbus A320. У листопаді авіакомпанія відновить виконання прямих рейсів з Одеси після 11-річної перерви. Вона почне польоти за шістьма маршрутами у Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, Вроцлав і Братиславу.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *