У Вінниці – воркшоп «Design & Architecture»: запрошують дизайнерів і архітекторів

Новини Вінниці

25 вересня о 15:00 в просторі для ідей CHERDAK відбудеться workshop Design & Architecture в рамках проекту Школа комунікації для бізнесу.

На учасників заходу чекає корисна та продуктивна 5-годинна зустріч із талановитим архітектором Владом Голдаковським. Під час лекції буде можливість отримати відповіді на запитання та перейняти досвід професійного фахівця. Влад Голдаковський попрацює з усією командою учасників на стратегічній сесії зі створення рішень для Вінниці.

Участь у заході буде цікава дизайнерам, архітекторам, забудовникам та бізнесменам, які співпрацюють з дизайнерами або мають намір скористатися їх послугами.

Під час зустрічі також будуть обговорюватись найактуальніші питання архітектури та дизайну. Окрему увагу спікер приділить таким важливим моментам, як вплив дизайну та архітектури на бізнес і залучення клієнтів. Крім того, під час заходу буде проведено окрему стратегічну сесію щодо бачення розвитку дизайну просторів міста. 

Спікер заходу – Влад Голдаковський. Він засновник Goldakovskiy Group Architects, архітектор із 15-річним досвідом проєктування та будівництва об’єктів комерційної нерухомості в Україні, Швейцарії, Франції, Дубаї. В його професійному портфоліо готель «Mercure» в Києві, ТРЦ «М.Пасаж» в Гатному, кавові центри «Fresh Black», Арт-Завод «Платформа», Простір для ідей «CHERDAK» у Вінниці та інші.

Умови участі: 

За попередньою реєстрацією участь безкошовна. Кількість місць обмежена, тому поспішайте заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/rY1Tp8EjT4V4uXDG9 . 

Проєкт «Школа комунікації для бізнесу» реалізовується ГО «Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив», ГО «Місто для бізнесу» та простором для ідей «CHERDAK» за підтримки Вінницької міської ради.

Джерело: vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *