Вінничан запрошують на «джазовий сніданок» із всесвітньо відомим кубинським гітаристом

Новини Вінниці

Кубинський джазовий гітарист  Ахмед Дікінсон Карденас, у неділю, 22 вересня, відвідає коворкінг «Джазові сніданки», що відбудеться у ресторані Mont Blanc у центрі Вінниці. Зустріч розпочнеться о 9:00.

Під час музичного сніданку, що пройде в рамкахVinnytsia Jazzfest, всесвітньо відомиймузикант відкриє вінничанам красу і секрети кубинської класичної гітари. Як зазначається у дописі на Facebok-сторінці фестивалю, знаменитий виконавець і продюсер є випускником Вищого інституту мистецтв, ISA, Гавани й англійських академій «Royal College of Music» та «Guildhall School». Ахмед Дікінсон Карденас виступає на найпрестижніших майданчиках світу і міжнародних гітарних фестивалях у Північній Ірландії, Англії, Мексиці, тощо. Нині маестро живе у Лондоні й викладає класичну гітару у Лондонському музичному коледжі.

До слова, під час своїх майстер-класів гітарист особливу увагу приділяє юним талантам, відкриваючи перед ними нові можливості, а також завжди розповідає багато цікавого про те, як розвивається класична гітара на його Батьківщині!

Квитки-запрошення коштують 40 гривень.
Придбати їх можна:
  на сайтах http://jazz.vn.uahttp://bilet.vn.ua і http://afisha.vn.ua,
  у інформаційному центрі Vinnytsia Jazzfest за адресою: вул. Театральна, 15 (1 поверх)
  у касах у «Магігранді», «Універмазі», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, тур-      клубі «Бідняжка» та «Вінницькій Вежі».

Довідки за телефоном: (0432)690-025.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *