У Вінниці чоловік віддав у ломбард прикраси, щоб пригостити грабіжника

Новини Вінниці

Минулого тижня, 14 вересня, у Вінниці до поліції звернувся 44-річний житель Немирівського району: вночі на вулиці Привокзальній біля ломбарду його пограбував невідомий. Зловмисник відібрав близько 1300 гривень у потерпілого, який щойно вийшов з ломбарду, де здав ювелірні вироби.   

За словами начальника Лівобережного відділення поліції м. Вінниці Романа Андрущака, за детальним описом правопорушника поліцейські вийшли на раніше судимого зловмисника. 26-річний житель смт Брацлав раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Протягом кількох годин оперативники карного розшуку за місцем проживання затримали підозрюваного.

За словами затриманого, у Вінниці він познайомився з нетверезим чоловіком, який запропонував йому разом випити. Оскільки грошей на горілку не було, той пішов у ломбард здати щось з ювелірних виробів. Коли чоловік вийшов з грошима з ломбарду, зловмисник вдарив його та забрав гроші.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За інформацією: Відділ комунікації поліціїВінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *