Депутата Вінницької облради підозрюють у розкраданні коштів, призначених для шкіл

Новини Вінниці Топ

Проти одного з депутатів Вінницької облради відкрито кримінальне провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів, призначених  на закупівлю комп’ютерного обладнання, техніки та програмного забезпечення для закладів освіти. Сьогодні, 16 вересня, виконуючий обов’язки прокурора Вінницької області Руслан Нікітчин повідомив про підозру йому та депутату однієї із селищних рад області.

Як зазначають у прес-службі обласної прокуратури, за результатами проведених слідчих дій встановлено, що депутат Вінницької обласної ради як ФОП поставляв до шкільних закладів обладнання та програмне забезпечення, яке не відповідає специфікаціям та по завищених цінах. За версією слідства, у «схемі» брали участь начальники окремих відділів освіти райдержадміністрацій області. У ході слідства здобуто достатньо доказів, якими підтверджується розкрадання бюджетних коштів на суму майже 300 тис. гривень.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних  заходів та їх відсторонення від займаних посад. Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *