У Вінниці одружились патрульні поліцейські

Новини Вінниці

Працівники патрульної поліції Вінниці Олександр Рапинець та Катерина Цілінська одружилися. Закохані уклали шлюб вчора, 15 вересня.

  • Розпочинаємо цей робочий тиждень з нереальних приємностей. Подаючи заявку на службу до патрульної поліції Вінницької області, ці двоє людей аж ніяк не сподівались знайти тут кохання. Але вчора, 15-го вересня, поліцейський взводу №2 роти №2 Олександр Рапинець та поліцейська взводу №2 роти №1 Катерина Цілінська поєднали свої долі, обмінялись обручками та зачитали один одному обітниці, – повідомляє прес-служба відомства
  • Коли ми з тобою познайомились, я був захоплений твоєю щирістю та добротою. Я закохався в твою гарну посмішку та прекрасні очі. Мене вразила твоя відвертість та сміливість говорити все так, як ти думаєш, хоч інколи це й призводить до синців, з якими ти приходиш після роботи. Але що б не сталося, які б випробування не приготувала нам доля, я обіцяю оберігати тебе, кохати і робити тебе щасливішою. – сказав Олександр своїй нареченій під час церемонії.

Катерина ж, у свою чергу, подякувала своєму обранцю за те, що він завжди приходив їй на допомогу, навіть тоді, коли вона цього не очікувала, обіцяла підтримувати Олександра та бути поруч навіть тоді, коли буде здаватись, що весь світ відвернувся.

  • Вони такі різні, але так чудово доповнюють один одного. Вона – весела, прагматична, мега-енергійна і не може довго всидіти на місці. Він – спокійний, виважений, добрий, цілеспрямований і надійний. Разом ці двоє створили чудовий союз, і ми безмежно радіємо за наших колег! – пишуть про молодят колеги

1 коментар на “У Вінниці одружились патрульні поліцейські

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *