У Вінницькому індустріальному парку заклали символічний перший камінь у будівництво заводу компанії HEAD

Новини Вінниці

Сьогодні, 13 вересня, у Вінниці відкрили будівництво заводу компанії HEAD (Австрія). Відомий у світі  виробник спортивних товарів HEAD  на аукціоні за 34,5 млн гривень придбав на території Вінницького індустріального парку ділянку площею 25 гектарів, на якій буде споруджено один із найбільших заводів із виробництва зимового спортивного спорядження.

  • Ми закладаємо символічну капсулу щодо початку будівництва нового заводу компанії HEAD, яка є світовим лідером. Це буде сприяти додатковій інвестиційній привабливості нашого регіону, як і наявність на території міста таких «якірних» підприємства, як KNESS, завод UBC Group, DELPHI.   Ми маємо гарні позиції – в загальноукраїнському рейтингу з легкості ведення бізнесу та інвестиційній привабливості  Вінниця в минулому році посіла перше місце з-поміж 100 міст України. Це є результат синергії і співпраці з представниками малого і середнього бізнесу, органами місцевої влади і різних громадських організацій, які зацікавлені в нарощенні інвестиційного потенціалу нашого міста, – зазначив  Вінницький міський голова Сергій Моргунов VІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України»

Довідка. Компанія HEAD інвестує в нове підприємство 80 мільйонів євро. При виході на повну виробничу потужність до 2022 року планується створити близько 1000 робочих місць.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *